Savjetodavne usluge u turizmu

Euro Recenzent je savjetodavna tvrtka sa stru─Źnim znanjem, specijalisti─Źkim know-how-om na podru─Źju turizma i industriji slobodnog vremena. Svojim klijentima poma┼żemo u uspje┼ínoj realizaciju projekata u turizmu, poma┼że ostvariti o─Źekivanja klijenata i o─Źekivanja gostiju u hotelima, turisti─Źkim naseljima (resortima), lje─Źili┼ítima, wellness i vodenim parkovima, zabavnim centrima, marinama i cjelovitim turisti─Źkim destinacijama, op─çinama, regijama. Za nas savjetovanje u turizmu zna─Źi biti u potrazi za novim idejama i trendovima te odabrati realan i provediv pristup.

U okviru suradnje na┼í cilj je osigurati uspje┼ínu provedbu cijelog niza usluga, koje se odnose na predlo┼żeni projekt, koriste─çi se najnovijim metodama i tehnikama projektnog rada.

Uspje┼ínu i pouzdanu provedbu predlo┼żenog projekta osigurat ─çe multidisciplinarna ekipa doma─çih i me─Ĺunarodnih stru─Źnjaka za podru─Źje turizma, koji imaju bogato iskustvo i reference na podru─Źju razvoja, planiranja i savjetovanja, projektiranja, financiranja i izvo─Ĺenja investicijskih projekata te pripremu dokumentacije za bespovratno sufinanciranje od strane EU fondova za projekte na podru─Źju turizma u Hrvatskoj za doma─çe i me─Ĺunarodne investitore i operatere.