Priprema poslovne i investicijske dokumentacije

Izrada investicijske dokumentacije obavezna je kada je rije─Ź o investicijskim projektima. ┼átovi┼íe, investicijska dokumentacija obavezan je prilog natje─Źajnoj dokumentaciji za svaki projekt, koji ┼żeli dobiti nepovratna sredstva EU!

Investicijsku dokumentaciju pripremamo za projekte planirane u okviru javnog sektora, kao i za investicijske projekte planirane u okviru privatnog sektora.

Investicijsku dokumentaciju programa izra─Ĺujemo u skladu s Uredbom o jedinstvenoj metodologiji za izradu investicijske dokumentacije na podru─Źju javnih financija, u skladu s Priru─Źnikom za izradu cost-benefit analize investicijskih projekata s naglaskom na neizravne u─Źinke i izradu ekonomske analize i odr┼żivosti projekta.

U sklopu poslovne i investicijske dokumentacije svojim klijentima nudimo:

  • izrada studije izvedivosti;
  • izrada cost-benefit analiza;
  • izrada investicijske dokumentacije (dokument identifikacije investicijskog projekta, predinvesticijska studija, investicijski program, studija izvedbe investicijskog projekta);
  • izrada poslovne dokumentacije (poslovni plan, plan upravljanja, analiza poslovanja, ocjena vrijednosti tvrtke);
  • izrada strate┼íkih dokumenata (poslovne strategije, marketin┼íke strategije, poslovni i marketin┼íki planovi provedbe).